header-banner-image

Recomandari

"La M&Dorado de pășești, În limbi străine povestești. În tabere tu vei pleca Și lumea-ntreaga vei vedea. Dacă vrei să-ajungi ceva Vino aici și-nvata așa: Au revoir, bonjour, good bye De limbi străine habar să ai. Paște fericit!"

Denis Andrei Pop

 

"Dragos Cobzariu Beatrice Teodora Cobzariu:"Pentru mine centrul de limbi straine M & Dorado este ca o a doua familie. Doamnele si colegii sunt minunati. De când vin la centrul de limbi straine M & Dorado am cunoscut oameni grozavi. Todi"

Delia Maria Cobzariu

 
"Din prima clipa cand am pasit in scoala M&Dorado am simtit cu tarie ca locul meu este acolo . Profesorii mi-au fost alaturi si s-au straduit sa imi faca acest parcurs mai frumos, mai usor si mai interesant .Un simplu "MULTUMESC!" nu este de- ajuns pentru toate momentele frumoase si pentru toate emotiile pe care le traiesc aici . Anul trecut am absolvit examenul Cambridge PET si m-am simtit in al noualea cer . Asadar , doresc sa multumesc intregului personal M&Dorado pentru toata atentia si aprecierea ! Cu siguranta tot ce am invatat aici pana acum imi este de mare folos , iar ce voi invata mai departe imi va deschide multe cai si usi in viata ! M&Dorado , iti multumesc si vreau sa invat mai departe alaturi de tine ! Esti cea mai tare !"

Adela Doia

 

"Sunt foarte mulțumită de colectivul pe care l-a întâlnit fetita mea la cursurile de engleza. I-a plăcut atât de mult încât n-a vrut sa renunte la el nici într-un an nici măcar în clasa 8-a când a dat capacitatea. Ma bucur ca mai exista asemenea profesori care ii fac pe copii interesați de obiectul lor! Țineți-o tot asa! Și. ..mulțumim din suflet!"

Hincu Elena

 

"Buna, eu sunt Tudor! :D V-am spus de ce imi place la M&Dorado? Pentru ca aici ma distrez si invat usor, alaturi de colegi si profesori extraordinari! ^_^
Totul a inceput acum 5 ani, cand mami mi-a spus ca ma duce la o scoala deosebita, unde voi invata limba engleza cu o Zana!!! Si chiar asa a si fost!
Aici nu conteza ca scrii cu verde, roz sau galben, important este sa scrii corect :) ....iar daca mai gresesti, nu se supara nimeni :)
Aici poti sa fii un spiridus, un vampir, un dovlecel, un ninja, un actor faimos ....aici invatam jucandu-ne in fiecare zi!

Aaaa, am uitat sa va spun ca aici, la M&Dorado am invatat sa-l spun pe "r", aici am invatat sa-mi scriu numele si tot aici am obtinut rezultate frumoase (nu ca ma laud, dar am doua diplome Cambridge, deja).

Multumesc mult, Centrul de limbi straine M&Dorado si te rog sa il inveti si pe fratiorul meu, Vladutz, care de anul acesta descopera limba engleza alaturi de o Zana M&Dorado!"

 

Tudor

 

 "Imi place la nebunie M&Dorado. Aici copiii nu numai ca invata limbi straine dar ei sa distrează si asta e important. Eu o iubesc pe Miss si Miss ma iubeste pe mine . Ea este o femeie buna si frumoasa care stie sa se poarte cu noi si intradevar ea este o profesoară adevarata . Recomad ca oricine care vrea sa isi aduca copii la M&Dorado sa nu mai stea pe ganduri si sa o faca . Aici profesoarele ii vor invata tot ce este mai bine . Alegeți M&Dorado."

Serban Mihaela Anda 

 

 

"Cei şapte ani ''de-acasă''! Şi nu e o vorbă-n vânt pentru mine!
Eram o mogâldeaţă de numai 3 ani,care nici nu ştia a grăi bine româneşte,dar am cutezat a intra in familia M&Dorado!ŞI NU-MI PARE RĂU!
Am început a învaţa limba faină a lui Shakespeare,continuând cu destul de greaua limbă a lui Goethe! Probabil voi încerca să înţeleg şi pe a lui Cervantes! Niciodată nu e prea târziu!
Am crescut împreună cu familia M&Dorado! Şi ca-n fiecare casă,am trecut ÎMPREUNĂ şi prin bune sau, rareori poate, mai puţin bune! Şi ca să nu se interpreteze,spun aceasta pentru că ştim cu toţii că lucrul cu copiii foarte mici,de grădiniţă,cum bine ştie orice dascăl,nu este deloc uşor! Să înveţi un ţânc o limbă străină este poate, tot atât de anevoios ca atunci când învăţătorul îi pune acestuia ''arma'' in mâna,atât de necesară vieţii, CREIONUL!
În concluzie,recomand tuturor colectivul minunat al familiei noastre, M&Dorado! Veniţi cu încredere în fiecare toamnă,aşa cum păsările noastre călătoare revin cu mult drag la cuibul lor,in fiecare primăvară!
Şi cum in fiecare primăvară,Paştele este bucuria tuturor românilor de pretutindeni,aşa este şi la noi, mare bucurie în Casa M&Dorado, unde învăţăm:engleza-franceza-germana-spaniola!
VĂ MULŢUMESC ÎNTREGULUI COLECTIV, M&DORADO!"

Octavian Bardasu

 

"Buna! Ma numesc Vlad si am aproape 10 ani. Mama mi-a povestit ca am fost vorbaret de mic, mai precis de pe la 11 luni. Cand m-am plictisit de limba romana, am dat-o pe ...engleza.Am studiat in mai multe locuri, unele "de fite", insa aici imi place cel mai mult. Am o doamna profesoara foarte draguta, care stie sa ne invete foarte bine, dar sa si glumeasca.Avem parte de o multime de activitati interesante, facem exercitii dar ne si jucam ,povestim, jucam diverse roluri. Lucram cu placere, iar pe colegii mei ii simt adevarati prieteni. Si va mai spun un secret: singura tema pe care o fac din proprie initiativa, fara sa-mi zica mama de 100 de ori, e tema la engleza!  Multumesc pentru toate acestea, M&Dorado!"

‎Vlad Alexandru‎ 

 

Aici, la Centrul de limbi straine M&Dorado, suntem o adevarata familie. Pasind in scoala suntem intampinati de atmosfera calda si prietenoasa a salilor de clasa. Realizarile noastre la diverse concursuri si competitii vin sa sustina si sa intareasca profesionalismul intregii echipe M&Dorado.

Felicitari tuturor!

Adela Doia , Seniori , cursanta

 

At M&DORADO there are good teachers, we learn English.
There are many kids my age who want to learn English.
It organizes interactive lessons, contests, and celebrations for the holidays.

Dan Pascoli , Juniori , cursant

M&DORADO is like a second family for me. Every day here is beautiful and full of light. Each and every day I learn something new and insightful.
M&DORADO School of English is great!!!

Timeea Doana , Juniori , cursanta

 

I LOVE M&DORADO. M&DORADO IS GREAT. M&DORADO IS EDUCATIVE & FUN.
Mie imi place sa invat limba engleza la M&Dorado, deoarece aici invatatul este usor si distractiv. Mie imi place miss Claudia, profesoara mea. Imi plac domnii directori! Sunt foarte buni si generosi.
Ii iubesc pe toti si mai ales iubesc limba engleza!
I LOVE LEARNING ENGLISH AT M&DORADO!!!

Maria Bulibasa , Juniori , cursanta

 

FOR M&DORADO

Best wishes and big hugs for M&DORADO team!
Cele mai bune dorinte si imbratisari pentru echipa M&DORADO!
With LOVE

Maria Popescu , Juniori , cursanta

 

Buna! Eu sunt Romyna!
As dori sa va prezint putin CENTRUL DE LIMBI STRAINE "M&DORADO"!

Vin de fiecare data cu mult drag la M&Dorado pentru ca atmosfera de la cursuri este una destinsa si interactiva. Salile sunt foarte primitoare, materialele interesante, posterele, cartile, totul este foarte atragator. Fiecare curs este o provocare, de fiecare data invatam ceva nou si interesant. De asemenea, la fiecare ora avem sansa de a exersa in conversatie, prin jocuri educative sau competitii. Aici invatam nu doar o limba straina, ci si despre cultura unei tari, despre modul de viata al locuitorilor acesteia.
De asemenea, acest centru a organizat foarte multe excursii, petreceri si tabere.In vara am fost in tabara in Orsova, langa Dunare. Atunci a fost ziua unei colege de la centru. Cand ne-am intors de la plimbare cu barca pe Dunare, am dat o petrecere surpriza unde au participat si parintii sarbatoritei. A fost GENIAL!
Acum , chiar pot sa va spun ca M&DORADO este "o familie" si ca ar trebui sa va inscrieti si dumneavoastra copiii!!!
M&DORADO ESTE CEL MAI BUN CENTRU DE LIMBI STRAINE!

Cu drag

Romyna Cazan , Juniori , cursanta

 

Hi! I’am Alexa and I learn English at M&DORADO school since I was at kindergarden. Here we learn through games, playing and having fun, and we learn very fast and good.
At M&DORADO we have special lessons, celebrations, contests and creative courses.
Miss Oana is smart, pretty and an excellent teacher!
I LOVE M&DORADO AND MISS OANA. I WILL LEARN HERE UNTIL I GROW UP TO BE AN ADULT!!!

Alexandra Voicu , Juniori , cursanta

 

DEAR M&DORADO

I like coming here very much. I love you, and I`m your biggest fan! You are the best English school! When we go to our public schools we find things very easy, because we learn a lot of things here at M&DORADO.I like it very much here because we learn English and we have fun at the same time.

With love

Ruxandra Sorocianu , Juniori , cursanta

 

My dear, wonderful school M&DORADO,

I`ve been learning here for four years now. My teacher is Miss Oana.
I love that she’s smart and that she never gets angry. She is very caring and patient.
We are six children in our group, and Miss takes care of everyone. Lessons are pleasant because they make us curious and they challenge us. We play interesting games and we do a small celebration on several occasions. I took many tests and I always got a fair result.
I went on many trips with my teachers and my colleagues. I had the time of my life.
I am convinced that my good results are due to Miss Oana. I took a test in my school and I got the higher grade in the entire school.

Bianca Damian , Juniori , cursanta

 

I like M&DORADO because I learn English and I make new friends.
I love M&DORADO because I play many funny games.
I like M&DORADO because we have very good TEACHERS.

Adela Muscalu , Juniori , cursanta