header-banner-image

Prescolari

 

CURSURI: ENGLEZĂ / FRANCEZĂ / GERMANĂ / SPANIOLĂ / JAPONEZĂ

Având în vedere parteneriatul nostru cu British Council, începând cu anul școlar 2014-2015, cursurile vor fi orientate și în vederea pregătirii copiilor pentru susținerea examenelor Cambridge. Obiectivul final al fiecărui cursant fiind acela de a obține, la un moment dat, un Certificat Cambridge.
Susținerea examenului Cambridge va fi recomandat de către profesor în urma pregătirii corespunzătoare și participarea cursantului la simulările organizate în centru. După evaluarea cursantului de către profesor și directorul educațional, părintele este cel care hotărăște susținerea examenelor, acestea nefiind obligatorii.
Acest anunț nu vizează categoria de preșcolari, ci este dat ca informație pentru a înțelege modul nostru de lucru pentru anii următori.
 
Tip cursPerioadaFrecvența și durata
An școlar Octombrie - Iunie (8 luni / 64 ședinte - 64h) 
*conform anului școlar din învățământul de stat
2 ședințe / săptămână
*1 ora (50 minute curs + 10 minute pauză)
 
 
 
 
Pentru a solicita înscrierea, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau puteți vizita pagina de contact.
 
 

 

Modul de lucru

Ne axăm în primul rând pe dorința de cunoaștere a copiilor și pe o bună memorie vizuală și auditivă a acestora. În acest sens se folosesc jucării, filmulețe de animație, cărți de povești ilustrate, flashcards, etc. Manualele utilizate sunt destinate special preșcolarilor și se folosesc pe durata întregului curs. Acestea sunt însoțite și de un suport audio-video pe care copiii îl folosesc și acasă. La fiecare ședință piticul primește de la profesor o fisă cu structurile studiate, cu pronunție și traducere. Fisele conțin deasemenea jocuri de dezvoltare a logicii și creativității copiilor cât și sfaturi pentru părinți.

Se învață cântecele, rime cu tematici diferite, se pun în scenă poveștile din cărți, iar pentru reusite sunt recompensați primind abțibilduri cu personajele lor îndrăgite, diverse alte surprize și bineînțeles nelipsitele bombonele de la sfârșitul fiecărei ședințe de curs.